Örebro

Järnvägsgatan 16A

BESKRIVNING

VVälkomna till denna rymliga 3:a om 84 kvm belägen i den populära föreningen City-Senioren. Här erbjuds ni inte bara en fräsch bostad med privat uteplats mot innegården utan även ett läge i Örebro som ger er gångavstånd till både matbutiker, restauranger, USÖ, tåg- och busstation samt Örebro city och dess utbud av butiker och nöjesliv. Innergården bjuder på ett enormt lugn trots närheten till hela cityutbudet. En kombination som lockar för paret som avyttrar villan alternativt den ensamstående som ställer höga krav på sitt boende i fråga om läge.

BRF City-Senioren är ett 55+ boende i en stabil förening där flera hyreslokaler bidrar till föreningens inkomster. Här finns även flera gemensamma utrymmen för dig som boende, bland annat har ni ett av föreningens gästrum samt tvättstuga på samma våningsplan. Föreningen har en gemensamhetslokal kan nyttjas vid speciella sammankomster och vi innegården nås både snickarrum och boulebana.

Välkomna att kontakta Charlotte Björkgren för att boka in er på visning!

FAKTA


Utgångspris
2 095 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
84 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 467kr,
Byggår
1993

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 888 29 95

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1993
Hiss
Ja
Våning
2 av 7
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
84 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

Luftig lägenhet med genomgående parkettgolv. Ljusinsläpp från två väderstreck. Rymlig hall med klinkergolv invid ytterdörren. Plats för hatthylla. Längre in i hallen finns en klädkammare. Kök med ljus skåpinredning, kakel ovan bänkskiva i rostfritt och laminatutförande med träprofil. Utgång till altan i markplan. Matplats och vidare är det öppen planlösning mot vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler. Badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Tvättställ med kommod, vägghängd toalett och dusch med duschväggar. Två sovrum med båda vars fönster vetter mot norr.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 095 000 kr
Avgift: 4 467 kr/mån,
Andel i föreningen: 0.01765%
Andel av årsavgift: 0.01765%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Föreningen har 2 tvättstugor, snickarbod, däcksförråd, styrelsekontor och bibliotek.
Medlemmarna har förtur till garageplats på plan 6. 2 st parkeringsplatser för gäster. Trädgård på innergård "Oasen" över garaget på ca 1100 kvm disponeras av medlemmarna.

Festvåning
Våningen disponeras av medlemmarna för gemensamma aktiviteter. Får kostnadsfritt hyras av medlem för privata evenemang. Lokalhyresgästerna kan hyra för 800 kr/dag.

2 Gästrum
Gästrummen får hyras av medlem för 100 kr/d/rum.
r