Öster

Isgatan 7

BESKRIVNING

Varmt välkomna till en exklusiv bostad på en av Örebros mest attraktiva adresser!
Bostaden är belägen högt upp i luften och erbjuder en otrolig utsikt över såväl staden som Hjälmaren. Hela bostadskomplexet andas kvalité och runt hörnet finner man restauranger, SHL hockey, Allsvensk fotboll, gym och dessutom en kort promenad upp till citypulsen. Garage under bostaden där hissen tar dig direkt till bostaden på ett mycket bekvämt sätt.

Planlösningen är genomtänkt och trivsam med kök och vardagsrum tillsammans vilket skapar ett socialt och öppet hem. Utsikten och ljusinsläppet från de stora fönstren är magiskt och måste upplevas på plats. Stilrent och rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta toppas lägenheten av en rejäl balkong.

Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt. Eyrafältet 1 delar en innegård tillsammans med de andra två föreningarna som byggs i anslutning till kvarteret. Innegården är avskärmad från Rudbecksgatan och har fler inrutade samlingsplatser, samt lekplats och sandlådor för barn att leka i.

Kontakta Emelie för mer information!

FAKTA


Utgångspris
2 095 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
55 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 010kr, inkl värme, va, bredband, ip-telefoni och tv.
Driftkostnad
3 600kr
Byggår
2012

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

ÖVRIGA BYGGNADER


Ett förråd tillhör lägenheten.

NÄROMRÅDE


Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2012
Hiss
Ja
Våning
7 av 9
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
55 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall med mörkt klinkergolv i entrén, målade väggar och ekparkett vidare in i bostaden. Plats för ytterkläderna och garderober. Rymligt och ljust vardagsrum med målade väggar och parkettgolv. Stilrent kök i vinkel med vita släta köksluckor och bänkskiva i laminat med vitt kakel ovanför. Inbyggnadsugn och mikrovågsugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl/ frys. Helkaklat badrum. Wc, handfat med kommod, spegel, dusch med glasvägg och spotlights. Tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och väggskåp. Handuksstork. Sovrum med parkettgolv, målade väggar och garderobsvägg.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 095 000 kr
Avgift: 3 010 kr/mån, inkl värme, va, bredband, ip-telefoni och tv.
Andel i föreningen: 0.82%
Andel av årsavgift: 0.82001%
Driftskostnad
3 600 kr
Driftskostnad, varav
El: 3600 kr
Kommentar
Hushållsel och hemförsäkring tillkommer.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Föreningen består av 3 fastigheter med 92 lägenheter på Isgatan 3, 7 och 11. Här finns även 3 lokaler som hyrs ut.
2 rok 21 st
3 rok 50 st
4 rok 21 st
TV & bredband
Telia- triple play.
Parkering
Garage finns att hyra- separat kö.

VIDEO

r