Öster

Isgatan 11

BUDGIVNINGEN ÄR DOLD

BESKRIVNING

Välkommen till Isgatan 11 på attraktiva Öster - Här finns en stilfull och välplanerad 2:a på andra våningen med stor inglasad balkong. (Hiss finns). Snyggt modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum med stor duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Ett sovrum. Stan, den vackra stadsparken och universitetet når du på 5 min med cykel och Behrn arena ligger ett hus bort. Det populära kaféet Bullvivan ligger runt husknuten. Mataffärer och ett flertal populära restauranger på kort gångavstånd.
Välkommen att boka visning!

FAKTA


Utgångspris
1 975 000 kr
Boarea
55 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 010kr, Inkl värme, vatten, Tv, internet och Ip-telefoni (Fiber) via Telia Triple Play
Byggår
2012

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Auktoriserad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

NÄROMRÅDE


Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

BYGGNAD


Byggnadsår
2012
Hiss
Ja
Våning
2 av 6

INTERIÖR


Boarea + Biarea
55 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Ljus med första delen klinker och vidare genomgående ekparkett. In till vänster finner man det fräscha helkaklade duschrummet med stort duschutrymme, wc och handfat. Här inne fins även tvättmaskin och torktumlare. (Det finns även en tvättstuga i föreningen). Köket och vardagsrummet ligger i ljus öppen planlösning. Lägenheten har ett hörnläge med fönster i två väderstreck. Köksinredningen är modernt och fräscht svart och med full maskinell utrustning. Rymligt och mysigt sovrum med gott om svängrum och bra med förvaring. Från vardagsrumsdelen når du den stora inglasade balkongen. Välkommen att kontakta mäklaren för bokad visning.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 975 000 kr
Avgift: 3 010 kr/mån, Inkl värme, vatten, Tv, internet och Ip-telefoni (Fiber) via Telia Triple Play
Andel i föreningen: 0.82%
Andel av årsavgift: 0.82001%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Föreningen består av 3 fastigheter med 92 lägenheter på Isgatan 3, 7 och 11. Här finns även 3 lokaler som hyrs ut.
2 rok 21 st
3 rok 50 st
4 rok 21 st
TV & bredband
Telia- triple play.
Parkering
Garage finns att hyra- separat kö.
r