Örebro

Hindergårdsgatan 6H

BESKRIVNING

Ett läge som slår det mesta!

Här bor du granne med den så vackra och omtalade Rynningeviken. Att starta eller avsluta dagen med en rogivande promenad i Naturreservatet efter en tuff arbetsdag eller ta med barnen ut hela dagen och grilla korv och bara njuta av naturen på helgen ger en livskvalité som är svår att matcha. Huset är beläget ca 100 meter från Rynningeviken. Inom 100 meter finns även 2 stycken mycket populära förskolor och en trivsam lekpark. Venaspåret och gym nås till fots på 2 minuter. Goda kommunikationer med stadskärnan och en kortare cykeltur om 5 minuter tar dig in till centrum med dess fina utbud av restauranger.

Huset är byggt 2012 och håller en hög standard med en extremt låg driftkostnad 21 365 per år med en familj om 4 personer vilket innebär en boendekostnad på enbart 4 305 kronor per månad exklusive amortering beräknat med utgångspris och en ränta om 1,5 %. I samfälligheten ingår både bredband och garage.

Huset har en ljus och trivsam planlösning med potentiellt 4 rum och kök. Köket går i ljus ton med kakel över arbetsbänk. Helkaklat badrum med dusch och wc. Vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Tvättstuga i bottenplan. Del av vardagsrum kan med enkelhet omvandlas till ett extra rum. Utgång till baksidans uteplats i soligt söderläge från vardagsrummet. Bottenplan har vattenburen golvvärme för optimal komfort. Övervåningen inrymmer 2 stycken sovrum varav masterbedroom har en rymlig walk in closet. Kaklat badrum med badkar. Smart planerad vind med möjlighet till mycket god förvaring. Huset erbjuder 2 uteplatser varav den på baksidan är utrustad med markis för de varma sommardagarna. Stor och rymlig balkong i soligt söderläge som nås från övervåningen. Förråd återfinns på husets framsida.

Varmt välkomna att boka visning med Erik Lejon!

Skolor och barnomsorg

I Rynningeåsen finns tre förskolor: Rynningeåsens förskola, Helianthus Kottebo samt Grenadiärsskolans förkola. I närheten finns Norrbyskolan och Olaus Petriskolan med årskurskurserna F-6.

Kommunikationer

Från Rynningeåsen går stadsbuss linjerna nr 8 och 22.

Natur och fritid

Oset och Rynningeviken har en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. På bara några minuter tar du Dig dit på cykel från centrala Örebro. Här finns även motionsspåret Venaspåret, ett 2,8 km långt spår med belysning. Underlaget underhålls regelbundet för att hålla en bra kvalitet för dig som vill löpa/jobba. Spåret har en anslutning till Lillåspåret och sköts av Örebro kommun.

Restauranger

Restaurangen Naturens hus med naturen som närmsta granne serverar mat samt fika http://naturenshus.se/, Hamnkrogen i närliggande Småbåtshamnen är öppet sommartid och erbjuder en middagsmeny.

FAKTA


Utgångspris
3 395 000 kr
Bostadstyp
Friköpt radhus
Boarea
100 kvm
Tomtarea
124 kvm
Antal rum
4 rum & kök varav 3 sovrum
Driftkostnad
21 365kr
Byggår
2012

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


Byggnadstyp
Friköpt radhus
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Vattenburet via Frånluftvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv plåtarbete: Lackerad plåt
 
Fastighetsbet.
Divisionen 35

INTERIÖR


Boarea + Biarea
100 kvm 0 kvm
Antal rum
4 rum & kök varav 3 sovrum

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 3 395 000 kr
Driftskostnad
21 365 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 6 500 kr
El: 4065 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar
Övrigt: Inkluderar VA, sophantering, bredband, skötsel av området samt garage Total KWH per år: 9187
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
2 539 000 kr
Pantbrev

1 stycken på totalt 2 295 000 kr


Tomt
Areal: 124 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Örebro Divisionen GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Örebro Divisionen GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt Last: Officialservitut Byggnad, 1880-2422.7
r