Ladugårdsängen

Hangarvägen 7

BESKRIVNING

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna enplansvilla på insynsskyddad och barnvänlig tomt med gångavstånd till citykärnan!
Här finner ni 108 flexibla och välplanerade kvadratmeter som är belägen på en lugn återvändsgata i populära Ladugårdsängen.

Bostaden presenterar modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den fantastiska inglasade altanen. Här finns stora sällskapsytor där hela familjen kan samlas. Stora fönster ger ett fantastiskt ljusflöde genom hela hemmet. Vidare in i bostaden finns två helkaklade badrum, separat tvättstuga med egen ingång och en klädkammare/kontor samt tre rejäla sovrum.

Utsidan av huset erbjuder en uppfart med plats för två bilar efter varandra, garage samt ett rymligt förråd. Här finns en grönskande trädgård med fruktträd och bärbuskar. På baksidan hittar ni ett trädäck med eftermiddag- och kvällssol. Uppväxt häck ramar in den charmiga och lättskötta trädgården.

Ladugårdsängen är ett barnvänligt och trivsamt område där du bor nära naturen och citykärnan. I området finns både förskolor, skolor och vårdcentral. Gångavstånd in till Örebro centrum och all dess service såsom butiker, restauranger, kulturliv och mycket annat som staden har att erbjuda.
I närheten finns Coop, pizzerior, kiosk, Friskis och Svettis, Backahallen, Gustavsviks äventyrsbad golfbana och Sörbybacken.
För pendlare finns flera busshållplatser och med cykel når man resecentrum på ca 10 minuter.

Kontakta Emelie för mer information via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller telefon: 073-0355761.

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
1-plansvilla
Boarea
108 kvm
Tomtarea
859 kvm
Antal rum
4 rum & kök varav 3 sovrum
Driftkostnad
33 184kr
Byggår
2004

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Ladugårdsängen är en stadsdel i södra Örebro. Området är byggt som en "stad i staden" med varierande hus, kvarter, alléer och gågator. Det byggdes delvis på Örebro gamla flygfält, och området stod klart till Bomässan Bo92 i Örebro 1992. Satsningen hamnade något fel i tiden på grund av höga byggnadspriser i samband med finanskrisen åren 1990-1994 men har på senare år ökat kraftigt i popularitet på grund av närheten till centrum.

På senare tid har Ladugårdsängen byggts ut med bland annat fler höghus. Ett planprogram presenterades år 2005 för utbyggnaden av Sörbyängen och Ladugårdsängen.

I Ladugårdsängen finns kollektivet Vildsvinet, som bygger på ett starkt miljötänkande och har gemensamt hönshus, växthus och bilpool. I området finns Serpentinparken med tre lekparker. I Ladugårdsängens centrum finns skolan Navet för årskurs 7-9 och Änglandaskolan som är F-6 skola. Området ligger nära badanläggningen Gustavsvik, en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, och Sörbyskogen med motionsspår och strövområden.

BYGGNAD


Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
Vattenburet via Frånluftvärmepump samt luftvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas (ej öppningsbara) och 2-glas (öppningsbara)
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
 
Fastighetsbet.
Hangaren 6

INTERIÖR


Boarea + Biarea
108 kvm 0 kvm
Antal rum
4 rum & kök varav 3 sovrum

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Driftskostnad
33 184 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 21 500 kr
VA: 3 000 kr
Renhållning: 1 284 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Tomt
Areal: 859 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Örebro Hangaren GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Samfällighet: Örebro Hangaren S:1
r