Malung-Sälen

Hakevägen 25

BESKRIVNING

Perfekt hörntomt på återvändsgata i populärt område Närfjällsbyn i Hundfjället. Bygglov finns för en villa om 185 kvm i suterräng (se bifogade ritningar). Bekvämt avstånd till lift och service i både Hundfjället och Tandådalen. Kontakta Lejon redan idag och bygg din fjälldröm i expansiva Hundfjället!

Anslutningsavgifter (2018 års taxa) för vatten/avlopp tillkommer med:
OBS! En lägenhet är redan betald för
137 470 kr inkl moms för en lägenhet
162 936 kr inkl moms för två lägenheter

Anlutningsavgift för el tillkommer för närvarande med 27 625 kr inkl moms (enligt 2018- års taxa). Detta avser grundabonnemang 16-25A med upp till 400 m avstånd till lämpligaste anslutningspunkt.

Stugområdet Joänget/Närfjällsbyn ligger väldigt nära Hundfjällets anläggning med lift och service inom bil- eller bussavstånd. Naturnära område med personliga fjällstugor där variationen i stil och storlek är stor. Flera dagliga bussturer går både till och från Tandådalens/ Hundfjällets liftar och service.

Sälen utvecklar - ny 8-stols expresslift i Hundfjället
Utvecklingen av nya Hundfjället, är ett steg mot en internationell produkt med Skandinaviens modernaste 8-stols expresslift, nya nedfarter och utökade snösystem.

Hundfjället ligger mindre än 10 minuter från den kommande flygplatsen Scandinavian Mountains Airport och kommer under de närmaste åren att utvecklas mot en internationell fjällresort. Redan vintern 18/19 kan vi se fram emot extra allt i en ny expresslift, West Express, med uppvärmda skinnsäten, kort åktid samt väder- och vindskydd.

Hundfjället, Sälen - Trollskogen, barnfamiljens vinterland
I Hundfjället i Sälen bjuder på en vintervärld med riktig fjällkänsla, härliga breda backar och milsvid utsikt. Ett stort skidområde där alla i familjen trivs. Du hittar alltid solsidan och läsidan, för här finns pister i alla fyra väderstreck. Föredrar du ett lugnare tempo kan man i Hundfjället åka i härligt varierade backar, lära känna levande trätroll och mysa i stugan om kvällarna. Ett äkta skidparadis för både stora och små.

Skidåkning
Högsta fallhöjden i Hundfjället är 240 meter och längsta nedfart 2,1 km. Hundfjällets skidsystem är sammanflätat med Tandådalens via transportlift. De två systemen bildar tillsammans Tandådalen/Hundfjällets skidområde. Tandådalens skidsystem erbjuder Sälens bredaste alpina skidåkning. Hela familjen kan susa nedför de långa backarna som tillåter alla att bli kung i backen på en dag.

I Hundfjället trivs inte bara vanliga skidåkande familjer utan också hela Sälens befolkning av troll. De har bott här ett par år nu och för varje år flyttar fler och fler in. Sväng förbi och hör dem prata, sjunga, busa och stå i. Ett kilometerlångt sagoäventyr med över 400 trollskulpturer i trä. Trollskogen är en upplevelse för både barn och vuxna. Barnen har dessutom en egen dreampark, med specialbyggda hopp och liknande för att passa just små skidåkare.

Fakta skidåkning Hundfjället

Längdskidåkning
I Hundfjället finns fina och välpreparerade längdspår och elljusspår. Eljusspåret tar dig även till Tandådalens längdspår.
Fakta längdskidåkning Hundfjället

Mat och nöje
Hundfjället erbjuder flera frestande alternativ när magen kurrar. På topprestaurangen är det populärt att stanna till för en fika eller dagens lunch. Vill du (eller barnen) ha ett avbrott från skidåkningen så passar ett besök i Hundfjällets poolarium alldeles perfekt. Här finns bubbelpool, bastu och café. Service som livsmedel och skidshop finns i direkt anslutning till pisten.

FAKTA


Utgångspris
1 595 000 kr

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Ekonomi
Begärt pris: 1 595 000 kr
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde
830 000 kr
Pantbrev

2 stycken på totalt 50 000 kr


Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Rörbäcksnäs GA:4
r