Marstrandshagen

Hagmarksvägen 19

BESKRIVNING

Med ett av de bästa lägena i Marstrandshagen erbjuds nu detta bostadsrättsradhus med hörnläge. De 139 kvm i två plan fördelar sig på sex rum och kök, varav 4 sovrum. Dessutom finns en inglasad altan på baksidan som kan användas för att förlänga både vår och höst. Bostaden är genomgående fräsch och har de senaste 6 åren till stora delar renoverats. Bland annat har parkettgolv lagts in, innerdörrarna bytts ut, ena badrummet, tvättstugan samt köket renoverats.

När du bor på Hagmarksvägen 19 har du direkt närhet till både natur och promenadstråk samt förskola. Inom ett par kilometers avstånd finns Nora centrum, matbutiker och Norasjön.

Här är det bara att flytta in och njuta av alla fördelar innehavandet av en bostadsrätt innebär. Välkommen hem!

FAKTA


Utgångspris
695 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
139.5 kvm
Antal rum
6 rum & kök
Avgift/månad
6 997kr, inkl. deb värme 583 kr, telia triple play, parkering
Byggår
1989

Visningar


söndag 20 Jan
KL 11:30 - 12:15
Anmäl gärna intresse, välkommen!

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 888 29 95

ÖVRIGA BYGGNADER


Varmbonat garage med plats för 1 bil samt förvaring.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1989
Hiss
Nej
Våning
1 av 1
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
139.5 kvm 0 kvm
Antal rum
6 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bostaden har genomgående 3-stavs parkettgolv och ljusa ytskikt. Rymlig hall med plats för hatthylla och skoställ invid entrédörren. Hallen som knyter ihop undervåningen samt trappan upp till övervåningen är tillräckligt stor för att kunna möbleras. Köket har praktiskt laminatgolv i stenprofil och ljus köksinredning med mörkt kakel ovan bänkskiva. Full maskinell utrustning; Hel kyl och frys bytta 2016, diskmaskin 2013, spis 2017 och spiskåpa 2018. Innanför köket finns groventré och tvättstuga. Plastmatta och målade väggar. Tvättmaskin 2017, torktumlare 2014, tvättho, handdukstork (el). Rakt fram från hallen sett finns vardagsrummet, entréplanets badrum, och ett av de två sovrummen som finns på entréplan. Från vardagsrummet nås det tillbyggda uterummet. Altanen har försetts med skjutbara glaspartier som leder ut till den inhägnade trädgården som vetter i västerläge. Badrummet renoverades under 2013. Plastmatta och våtrumstapet. Här finns dusch med glasvägg, tvättställ med kommod, toalett samt vattenburen handdukstork. Det större sovrummet på entréplanet finns innanför vardagsrummet och har en praktisk klädkammare. Det andra sovrummet nås från hallen. I trappan sitter en luftvärmepump som under sommarhalvåret med fördel används som luftkonditionering. På övervåningen finns en möblerbar hall, två sovrum med klädkammare, kattvindar samt ett badrum. Badrummet i originalutförande är utrustat med badkar, tvättställ samt toalett.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Radhus
Ekonomi
Begärt pris: 695 000 kr
Avgift: 6 997 kr/mån, inkl. deb värme 583 kr, telia triple play, parkering
Kommentar
I månadsavgiften ingår 583 kr som värmekostnad. Avstämning 1 ggr/år. Renhållning ca 1200kr/år.
Allmänt
Asfalterad uppfart med plats för två bilar. Varmbonat garage med plats för förvaringshyllor i bakre del. Bakom garaget finns ett mindre västhus/drivhus.