Kumla

Hagagatan 20F

BESKRIVNING

För dig som vill bo bekvämt och personligt på bästa läge i Kumla.
Här finns en 3:a för den lilla familjen eller er som vill ha ett extrarum eller kontor till salu. Bostaden är välplanerad med kök och vardagsrum tillsammans vilket gör det är enkelt att möblera på ett praktiskt, socialt och välkomnande sätt. Den mysiga balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet där man kan avnjuta en frukost eller lunch i morgon- och middagssolen. Stilrent badrum med ljusa färgval, tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsmöbler. Hallen och entrén är ljus och tilltalande med en separat klädkammare. Lägenheten ligger i hörnläge vilket betyder att den är placerad i tre väderstreck för ett fint ljusinsläpp och rymlig känsla. Hörnläget gör att det finns möjlighet att vid entrén på loftgången ställa en cafégrupp där middagen kan dukas upp. Nedanför loftgången ligger den trevliga innergården med grönska och matgrupper utställda.

Varmt välkomna att kontakta mig Emelie för en privat visning- denna bostad måste upplevas!

FAKTA


Utgångspris
995 000 kr
Boarea
59.8 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
3 981kr, I månadsavgiften ingår varmvatten, kallvatten, värme och kabel-Tv.
Driftkostnad
7 540kr
Byggår
1998

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


hasten-stadgar-pdf.pdf

brfhasten_2017.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Auktoriserad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

NÄROMRÅDE


Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker, restauranger och café.
Kommunikation
Busstationer & Hållplatser:
Hagagatan: 66 m
Idrottsgatan: 159 m
Närservice
Närmast grundskola och förskola:
Hagaskolan: 169 m
Förskolan hästen: 50 m

BYGGNAD


Byggnadsår
1998
Hiss
Nej
Våning
2 av 2
Uppvärmning
Fjärrvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
59.8 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns plats för avhängning samt yta för fler förvaringsmöbler. Ovan dörren sitter ett trevligt fönster för fint ljusinsläpp. Kök: Klassiskt kök med vita luckor och praktisk bänkskiva i rostfritt stål. Maskinell utrustning: spis, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. I köket finns plats för en matgrupp. Parkett och ljusa väggar. Vardagsrummet: Trevlig planlösning i anslutning till köket med en platsbyggd halvvägg finns vardagsrummet. Parkettgolv och fondvägg. Balkongen: Från vardagsrummet är det utgång till den mysiga balkongen mot grönska. Morgon- och middagssolen ligger perfekt här för att kunna njuta av värmen från solens strålar. Badrummet: Kan nås från två håll, en dörr från köket och en från hallen gör att man kan optimera sin möblering och använda den ingång som passar bäst. Badrummet är i stilfulla materialval med vitt kakel som pryder väggarna och grå praktisk plastmatta som är lätt att hålla ren. Handfat med stor kommod under, väggskåp, dusch, wc och handdukstork. Det finns även tvättmaskin, torktumlare och praktisk bänkyta med överskåp och lådor under för god förvaring. Klädkammare: I anslutning till hallen finns en klädkammare och plats för annan förvaring. Sovrum 1: Rymligt och ljus är de stora sovrummet med vita väggar, fondvägg och parkettgolv. Två fönster med markis ovan ger ett härligt ljusflöde i rummet. Sovrum 2: De andra rummet går att göra till sovrum, kontor, extrarum eller walk-in closet. Vita väggar och parkettgolv.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 995 000 kr
Avgift: 3 981 kr/mån, I månadsavgiften ingår varmvatten, kallvatten, värme och kabel-Tv.
Andel i föreningen: 3.534%
Andel av årsavgift: 3.534%
Driftskostnad
7 540 kr
Driftskostnad, varav
Försäkring: 1 540 kr
El: 6000 kr
Beräknat antal pers: 2
Allmänt
Förråd till lägenheten finns på gården. Cykelställ finns.
Parkeringsplats med motorvärmaruttag finns på gården till en kostnad av 60 kr/mån.
Fiber finns indragen, de behövs teckna eget abonnemang.
r