Ladugårdsängen

Gyrogatan 2B

BESKRIVNING

Spektakulär vindsvåning i absoluta toppklass! Våningen är unik i sitt slag och erbjuder ett högkvalitativt boende som aldrig skådat i Örebro. Här finns en härlig takterrass med eftermiddag och kvällssol samt en ytterligare balkong från Mastern. Hörnläge med hiss ner till garaget i källaren för optimal komfort. Slå på en värmande brasa och bjud in till middag i denna toppvåning! Kom och upplev detta mästerverk! Endast privatvisningar med Lejon!

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
91 kvm
Antal rum
3.5 rum & kök
Avgift/månad
5 547kr, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband
Byggår
2018

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


ekonomisk-plan-brf-flygaren-pdf.pdf

stadgar-brf-flygaren-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

NÄROMRÅDE


Ladugårdsängen är en stadsdel i södra Örebro. Området är byggt som en "stad i staden" med varierande hus, kvarter, alléer och gågator. Det byggdes delvis på Örebro gamla flygfält, och området stod klart till Bomässan Bo92 i Örebro 1992. Satsningen hamnade något fel i tiden på grund av höga byggnadspriser i samband med finanskrisen åren 1990-1994 men har på senare år ökat kraftigt i popularitet på grund av närheten till centrum.

På senare tid har Ladugårdsängen byggts ut med bland annat fler höghus. Ett planprogram presenterades år 2005 för utbyggnaden av Sörbyängen och Ladugårdsängen.

I Ladugårdsängen finns kollektivet Vildsvinet, som bygger på ett starkt miljötänkande och har gemensamt hönshus, växthus och bilpool. I området finns Serpentinparken med tre lekparker. I Ladugårdsängens centrum finns skolan Navet (F-9). Området ligger nära badanläggningen Gustavsvik, en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, och Sörbyskogen med motionsspår och strövområden.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Våning
5 av 5
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
91 kvm 0 kvm
Antal rum
3.5 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Avgift: 5 547 kr/mån, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 1.78%
Andel av årsavgift: 1.78%
Allmänt
Balkong och takterrass. Garage med hiss direkt upp till högsta planet.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


I föreningen finns 81 lägenheter och 1 lokal.
TV & bredband
Gruppanslutning till Comhem. TV/Bredband/IP-telefoni (fast avgift) ingår.
Parkering
Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. För extra bekvämlighet finns det garage i källarplanet med hiss direkt upp till respektive våning. Givetvis finns även cykelförvaring i källaren. Totalt finns 39 garageplatser för bil, garageplats kan hyras för 800 kr/mån.
Övrigt
Kostnad för hushållsel 200 kr/mån tillkommer. Fastigheten har ett inkommande elabonnemang och därför bara en fast avgift för elnät. Elen förhandsdebiteras till respektive lägenhet och avläses årligen. Därefter sker en justering mot det belopp som har förhandsbetalats.

VIDEO

r