Örebro

Gustavsgatan 36

BESKRIVNING

Med gångavstånd till centralstationen och citykärnan finns nu möjligheten att förvärva denna ljusa, renoverade och moderna 5:a om hela 106,5 kvm.
Bostaden är renoverad med toppmodern utrustning, smakfulla materialval- och färgval där ni bara kan flytta in och bo. Ett "smarta hem" system är installerat för kontroll över bostaden via sin smartphone, där kan man styra belysningen samt en del av vitvarorna.
Den genomtänkta och trivsamma planlösningen ger plats för familj och vänner i såväl kök som vardagsrum. Rymlig inglasad balkong förlänger årstiderna.

Stabil och välorganiserad HSB föreningen som funnits länge med god och stabil ekonomi. Lägenheten har ett förråd i källaren samt ett matförråd för smidig förvaring. Parkeringsmöjligheter på innergården (Separat kö).

Varmt välkommen på visning med Emelie!

FAKTA


Utgångspris
2 195 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
106.5 kvm
Antal rum
5 rum & kök
Avgift/månad
5 301kr, I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, telefoni och el.
Byggår
1966

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1966
Hiss
Nej
Våning
1 av 3
Uppvärmning
Fjärrvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
106.5 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök

Rumsbeskrivning

Genomgående renovering av ytskikten med nya parkettgolv och microcement samt målade väggar. Entré med skjutdörrsgarderob, målade väggar och golv i microcement. Badrum med kakel och klinker. Wc, dusch med duschväggar, handfat, kommod och spegelskåp. Ny tvättmaskin och torktumlare från samsung. Nytt kök (2020) från Elgiganten (Epoq) i modern svart ton. Edge Black Ash ä ren raffinerad, minimalistisk serie. Den vackra trädstrukturen bryter kompromisslöst med de annars tighta linjerna och tillför ett sofistikerat och mjukt uttryck till stilen. Ny maskinell utrustning i form av: diskmaskin, ugn, mikro, induktionshäll och fläkt. Allt i bästa kvalitét och noga utvalt. Här finns gott om plats för rymligt matbord. Utgång till den rymliga balkongen finns här. Sovrum x 4 med parkettgolv och målade väggar. Garderober finns. Vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Wc med handfat och kommod samt spegelskåp. Golv i svartmålat microcement och kaklade väggar.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 195 000 kr
Avgift: 5 301 kr/mån, I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, telefoni och el.
Andel i föreningen: 0.95973%
Andel av årsavgift: 0.95973%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Föreningen består av 3 hus, 23 trappuppgångar med 138 bostäder. Till föreningen hör också 52 garageplatser och 114 parkeringsplatser. 150 kr för en parkeringsplats.
Övrigt
Tvättstuga: Finns
Föreningslokal: Finns
Cykelförråd: Finns
Barnvagnsrum: Finns
r