Kumla

Gullrisgatan 32A

BESKRIVNING

Här saluförs Kumlas mest exklusiva radhus med extremt många påkostade tillval på en fin hörntomt med optimalt läge där förskola och skola åk F-9 nås till fots. Ett mycket kvalitativt boende för den som vill åt det lilla extra i vardagen. Huset är ljus och tilltalande med en smart planlösning med 2 badrum och 3 sovrum samt vardagsrum och tv-rum. Huset kan med enkla medel erbjuda 4 sovrum på övervåningen för den som är i behov av det. Trivsam uteplats som byggts upp och ramar in radhuset på ett mycket tilltalande sätt. Huset är belägen på en lugn gata med närhet till lekplatser, fotbollsplan och välsorterad matbutik. Många barnfamiljer i området skapar fina möjligheter för barnen. Smidig kommunikation med Örebro skapar fina möjligheter för den som vill pendla. Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon redan nu för mer info om processen!

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
107.2 kvm
Antal rum
5 rum & kök
Avgift/månad
4 466kr, Exklusive värme
Driftkostnad
18 000kr
Byggår
2019

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


ny-bostadsbeskrivning-4.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

NÄROMRÅDE


Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker och restauranger och café.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2019
Hiss
Nej
Uppvärmning
Vattenburet via Frånluftvärmepump
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 
Övrigt
Parkeringsplats ingår

INTERIÖR


Boarea + Biarea
107.2 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bottenvåning med klinker och komfortabel golvvärme. Hall med bra avhängningsyta. Vardagsrum Ljust och rymligt med klinkergolv som integrerar med köket. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen genom dörrparti. Trädäck. Kök Modernt och exklusivt kök från Electrolux Home Sentens med all den maskinella komfort som önskas. Kyl, frys, integrerad diskmaskin, häll, fläkt, ugn och mikrovågsugn, allt från Electrolux av högre standard. Spotlights i taket. Badrum Helkaklat badrum. WC, dusch med glasdörrar. Handfat med kommod och spegel från Hafa. Klädvårdsrum Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Klädvårdsinredning med vita släta luckor. Bänkytor med infälld ho. Värmepanna, multimediaskåp. Övervåning Sovrum/allrum På övervåningen finns tre sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum (tillval). Ekparkett och vitmålade väggar. Master bedroom har inredd skjutdörrsgarderob längs ena kortsidan. Badrum Helkaklat badrum. WC, dusch med glasdörrar, handfat med kommod och spegel från Hafa. Bubbelbadkar Spotlights i taket Golvvärme

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Radhus
Ekonomi
Avgift: 4 466 kr/mån, Exklusive värme
Andel i föreningen: 7.51%
Andel av årsavgift: 7.51%
Driftskostnad
18 000 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 12 000 kr
VA: 3 000 kr
El: 3000 kr

VIDEO

r