Kumla

Gullrisgatan 2A

BESKRIVNING

Nyproducerad 137 kvm radhörnhus av högsta klass med en mycket stor tomt i rakt söderläge för sol under hela dagen. Detta radhus består av flertalet tillval som förhöjer en redan hög standard ytterligare. Ett perfekt val för den som tycker att radhus straxt över 100 kvm blir för litet för barnfamiljen. Detta påminner mer om en villa storleksmässigt. Radhuset kommer vara redo för inflytt i oktober månad men kontakta Lejon redan nu för mer info kring objektet.

FAKTA


Utgångspris
2 495 000 kr
Bostadstyp
Radhus
Boarea
137 kvm
Antal rum
6 rum & kök
Avgift/månad
5 711kr, exklusive värme
Byggår
2019

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

NÄROMRÅDE


Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker och restauranger och café.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2019
Hiss
Nej
Uppvärmning
Vattenburet
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
137 kvm 0 kvm
Antal rum
6 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bottenvåning med komfortabel golvvärme. Hall med klinkergolv, vitmålade väggar och avhängningsyta. Vardagsrum Ljust och rymligt vardagsrum som integrerar med köket, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen genom dörrparti. Trädäck. Kök Modernt kök med all den maskinella komfort som önskas. Vita luckor, laminatbänkskiva och kakel/mosaik ovan arbetsytor. Kyl, frys, integrerad diskmaskin, häll, fläkt, ugn och mikrovågsugn, allt från Siemens. Badrum Helkaklat badrum. WC, dusch med glasdörrar. Handfat med kommod och spegel. Klädvårdsrum Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Klädvårdsinredning med vita släta luckor. Bänkytor med infälld ho. Värmepanna, multimediaskåp Övervåning Sovrum/allrum På övervåningen finns tre sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum (tillval). Ekparkett och vitmålade väggar. Master bedroom har inredd skjutdörrsgarderob längs ena kortsidan. Badrum Helkaklat badrum. WC, dusch med glasdörrar, handfat med kommod och spegel.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 495 000 kr
Avgift: 5 711 kr/mån, exklusive värme
Andel i föreningen: 9.6%
Andel av årsavgift: 9.6%
Allmänt
Förråd tillhör lägenheten

Uteplats i härligt söderläge
r