Kumla

Gullrisgatan 16B

BESKRIVNING

Välkommen till Gullrisgatan 16B!
Här finns ett bekvämt, modernt och socialt boende om 112 väldisponerade kvm. Genomgående tilltänkt planlösning samt rymliga trädgårdar med plats för lek eller middagar med vänner. Husen ligger i ett lugnt område i Kumla där många barnfamiljer bor.
Till Örebro tar man sig med bil på ca 10 minuter. Gångavstånd till både nybyggd förskola och skola hela vägen upp till åk 9. Mataffären ligger även den på gångavstånd från huset. Kumla centrum och dess service med restauranger, café, gym och butiker ligger i närheten.
Radhusen erbjuder 4-5 rok beroende på behov och hur man vill planera övervåningen, varav 3- 4 sovrum. Entréplan erbjuder kök med separat matplats samt öppen planlösning mot sällskapsrum. Dubbla badrum, ett på vardera plan, båda helkaklade i stilfulla materialval med den bekväma komfort som behövs. På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum som kan göras om till ett till sovrum.

Tillträdet är flexibelt!

Välkomna att kontakta mig Emelie för frågor eller för att boka er på visningen. Ni når mig på 073-0355761 eller via mail emelie@lejonsmakleri.se

FAKTA


Utgångspris
1 895 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
112.2 kvm
Antal rum
5 rum & kök
Avgift/månad
4 675kr, Exklusive värme
Byggår
2019

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker och restauranger och café.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2019
Hiss
Nej
Våning
1 av 1
Uppvärmning
Vattenburet via Frånluftvärmepump
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
112.2 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bottenvåning med komfortabel golvvärme, vita väggar samt tillvald enstavsparkett. Hall med klinkergolv och avhängningsyta. Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum som integrerar med köket, enstavsparkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen genom dörrparti med trädäck och gräsyta. Kök Modernt kök från Electrolux med all den maskinella komfort som önskas. Gråa luckor, laminatbänkskiva i ljust och stänkskydd i marmorliknande ovan arbetsytor samt kakel runt fläkten. Utrustning med kyl, frys, integrerad diskmaskin, häll, fläkt, ugn och mikrovågsugn som allt är från Electrolux. Badrum: Helkaklat badrum. WC, dusch med glasdörrar. Handfat med kommod och spegel från Electrolux. Klädvårdsrum: Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Klädvårdsinredning med vita släta luckor. Bänkytor med infälld ho. Värmepanna och multimediaskåp finns där. Övervåning presenterar ekparkett och vitmålade väggar. Sovrum/allrum: På övervåningen finns tre sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum. Ekparkett och vitmålade väggar. Master bedroom har inredd skjutdörrsgarderob längs ena kortsidan. Badrum: Helkaklat badrum i neutrala och klassisk färgpalett. WC, dusch med glasdörrar, handfat med kommod och spegel från Electrolux. Handdukstork och komfortabel golvvärme är tillvalt.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Radhus
Ekonomi
Begärt pris: 1 895 000 kr
Avgift: 4 675 kr/mån, Exklusive värme
Andel i föreningen: 8.33%
Andel av årsavgift: 8.33%
Allmänt
Parkering finns vid huset.
Förråd intill huset.

VIDEO

r