Kumla

Gullrisgatan 117

BESKRIVNING

Hjärtligt Välkommen till Gullrisgatan 117, här finns ett radhus i barnvänligt och eftertraktat område!
Bostaden erbjuder hög kvalité med många fina tillval som ökar värdet och bekvämligheten samt ger ett stilfullt intryck.
Den är belägen på en lugn och trygg gata där endast boende och besökare passerar. Uteplatsen är delvis skyddad från insyn med optimalt solläge. Här bor man praktiskt och bekvämt för familjer stora som små då de finns 3 sovrum som kan byggas om till 4. Idag är det en stor garderob för god förvaring på övervåningen som ingår. Planlösning med sällskapsyta och kök på nedervåningen gör att hemmet blir mer socialt. Det blir ett fint ljusflöde genom bostaden då man ser uteplatsen från hallen.
Gångavstånd till både skola och förskola samt lekparker och grönytor. För er som pendlar når man snabbt motorvägen. Med några minuter på cykel tar ni er till Kumla centrum för den service som behövs med gott utbud av mataffärer, butiker, caféer och restauranger. Även för padelintresserade finns en nyöppnad hall i samma område.
Förråd samt parkeringsplats utanför bostaden ingår. Gästparkeringar finns på gatan.

De tillval som gjorts utöver standard:
- Kyl, frys, ugn och microvågsugn till som är en uppgradering till vitvarupaket Vitt bättre.
- Fläkt modell LI 67 RB540 ink greplist.
- Tillval kakel vit blank fasad 15 x 7,5 + i förband.
- Tillval luckor i vitt och bänkskiva i mörk marmorliknade.
-Tvättmaskin och torktumlare till Vitt bättre.
- Tillval skjutdörrsgarderob med inredning.
- Tillvalda spotlightspaket i hall entréplan, kök samt båda wc.
- Elgolvvärme övreplan i badrum.

Tillträdet för bostaden är flexibelt.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller för att boka en privat visning. Ni når mig på 073-0355761 eller via mail: emelie@lejonsmakleri.se.

FAKTA


Utgångspris
1 875 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
112.5 kvm
Antal rum
5 rum & kök
Avgift/månad
4 690kr,
Driftkostnad
17 799kr
Byggår
2017

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker och restauranger och café.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Hiss
Nej
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
112.5 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bottenvåning presenterar: HALL: med klinkergolv som är lättskött och praktiskt tillsammans med ljusa väggar. Plats för hatthylla och skoställ. BADRUM: med kakel och klinker i vitt och mörkgrått som ger ett stilrent och modernt intryck. Wc, dusch med duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp och komfortabel golvvärme samt handdukstork. KLÄDVÅRDSRUM/TVÄTTSTUGA: med praktiskt klinkergolv och ljusa väggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk och tvättho med överskåp för förvaring. KÖK med ljusa köksluckor, vitt kakel ovan bänkskiva i mörk marmorliknade samt inbyggda spotlights. Integrerad diskmaskin, induktionhäll, kyl, frys, fläkt, inbyggnadsugn och microvågsugn. I köket finns plats för köksbord med 4 stolar. Parkettgolv och ljusa väggar. VARDAGSRUM: med parkettgolv och ljusväggar med rymlig planlösning. Här finns de gott om plats för matsalsbord och soffgrupp. Stora fina fönster ger ett fint ljusflöde och här finns utgången mot trädäck och den härliga uteplatsen. FÖRRÅD: finns under trapp för förvaring eller klädkammare. Övervåningen presenterar: SOVRUM 1: med parkettgolv och ljusa väggar. En garderob med skjutdörrar. SOVRUM/ALLRUM: med parkettgolv och ljusa väggar. Här använder säljarna idag som allrum då de finns en praktiskt och stor garderob som ingår. Sovrum 2 och 3: med parkettgolv och ljusa väggar samt garderob i vardera rum. Kan användas som kontor, extrarum, walk-in-closet eller som förvaring. BADRUM: med kakel och klinker. Wc, handfat med kommod, spegelskåp och badkar samt komfortabel golvvärme. Det är golvvärme i hela nedervåningen och radiatorer på övervåningen samt golvvärme i badrum på övreplan.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Radhus
Ekonomi
Begärt pris: 1 875 000 kr
Avgift: 4 690 kr/mån,
Andel i föreningen: 0.028572%
Andel av årsavgift: 2.85714%
Driftskostnad
17 799 kr
Driftskostnad, varav
El: 13299 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar
Hushålls el, värme och vatten: 13 299:- Tv och bredband: 3 500:- Sop: 1 000:- I årskostnad. Försäkring tillkommer.
r