Örebro

Gryt 429A

BESKRIVNING

Tomt till salu med ett härligt lantligt läge med redan etablerade nybyggda hus i området. Endast 5 minuter till Universitet, 6 min till Ica Maxi och 8,5 km till slottet. Cykelväg och kollektivtrafik strax utanför vid landsvägen. Skolskjuts stannar utanför tomten och går till Almbro skola.

Avlopp och väg är redan etablerat och servitut finns för potentiell utfart på den redan etablerade vägen. Fyllnadsmassor från vägbygget finns på plats som ingår.

Här är en tomt för den som vill få den lantliga känslan men ändock vara väldigt nära Örebros centrum. Positivt förhandsbesked finns på tomten. Kontakt Lejon för mer info!

Hustyp: 1-plansvilla.

Kollektivtrafik: Länsbuss 725 går 1gång/h under förmiddag och eftermiddag. Länsbuss 727 går 1gång /h under kvällarna.

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


forrattningskarta-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Vatten/avlopp
Minireningsverket av hög kvalité, märket och modell är Biokube Mars 2K. Reningsverket delas med övriga tre fastigheter. Det är gemensam skötsel och ansvar av reningsverket. Kontrakt upprättas med övriga ägare. Minireningsverket är förberett för fastigheten och med hjälp av bilder kan det tydlig visas vart påkopplingen sitter för den nya fastigheten, vid själva reningsverket. Kostnaden för avloppsdrift och reparationer delas mellan de fyra fastigheterna. Månadsvis inbetalning.
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Örebro Gällersta-Gryt GA:6 Avtalsservitut D-2015-00115706:1 Förmån: Officialservitut Avlopps- Och Dagvattenledning, 1880-4020.2 Förmån: Officialservitut Väg, 1880-4020.1 Last: Avtalsservitut: Kraftledning, D201500115706:1.1
r