Örebro

Grenadjärgatan 3S

BESKRIVNING

2:a belägen på bottenplan med stor uteplats med altan och en framsida att nyttja ger en radhuskänsla!
Här erbjuds ni ett hemtrevligt och unikt boende med mysig altan, stor uteplats och luftiga bostadsytor för ett socialt och öppet hem. Köket är modernt och utgör bostadens centrum tillsammans med vardagsrummet som upplevs rymliga och ljusa av de fina ljusinsläppet från bostadens fönster. Den är belägen i hörnläge med fönster åt 3 håll med fin miljö utanför. I bostaden finns dessutom ett helkaklat badrum med golvvärme, god arbetsyta, inbyggd strykbräda samt tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till bostadens entré finns även uppvärmt förråd om ca 5 kvm med fönster för god förvaring.
Låg månadsavgift om 2939:- som inkluderar värme, kallvatten, bredband, digital-tv och ip-telefoni.

BRF Saluten ligger i ett mycket trivsamt område med charmig arkitektur som passar alla åldrar. I föreningen finns en trevlig lekpark och en boulebana att utmana grannarna i bouletävling. I området finns pizzeria, matbutiker, gym, busshållsplats samt norrcity runt hörnet med dess utbud av restauranger, affärer och små butiker. Dessutom gångavstånd till såväl vackra naturområden vid Hjälmaren som Oset och rynningeviken samt till citypulsen. I området finns elljusspåret Venaspåret med olika distanslängder för både promenader, löpning samt längdskidor på vintern. Från Rynningeåsen finns cykelbana till Universitetet, sjukhuset och in till city samt snabb anslutning med bil till E18 vilket ger ett optimalt läge även för dig som pendlar. Gångavstånd till förskola och grundskola.

Som boende i BRF Saluten är man garanterad en p-plats men med möjlighet att uppgradera sig till carport (separat kö).

Hjärtligt välkomna på visning eller kontakta Emelie för mer information via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller telefon: 073-0355761.

FAKTA


Utgångspris
1 895 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
55 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
2 939kr, inkluderar värme, kallvatten, bredband, digital-tv och ip-telefoni.
Driftkostnad
9 240kr
Byggår
2015

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


brf-saluten-arsredovisning-2018-pdf.pdf

stadgar-brf-saluten-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


I Rynningeåsen ligger Örebros nya trädgårdsstad, inbäddad mellan natur och stad. I ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära. Gångavstånd till centrum med allt vad Örebro stadskärna har att erbjuda.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015
Hiss
Nej
Våning
1 av 2
Uppvärmning
Fjärrvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
55 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande interiör och är genomgående ljus och har parkettgolv. Hall: Med praktiskt klinkergolv i mörkt och vitmålade väggar med plats att hänga av sig. Badrum: Med kakel och klinker som pryder badrummet i klassiska färgval. Dusch med duschväggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Förvaring finns det gott om både över- och underskåp samt arbetsbänk. Kök: Med all den maskinell utrustning som behövs för att göra livet bekvämt såsom spis, ung, mikrovågsugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Luckorna är vita tillsammans med vitt kakel och mörk bänkskiva. I köket finns plats för matgrupp. Vardagsrum: Med gott ljus insläpp och generös yta utgör vardagsrummet bostadens sociala yta där de finns gott om plats för soffgrupp, matsalsbord eller kontorsyta. Sovrummet: Med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Stor inbyggd garderob finns.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 895 000 kr
Avgift: 2 939 kr/mån, inkluderar värme, kallvatten, bredband, digital-tv och ip-telefoni.
Andel i föreningen: 2.05%
Andel av årsavgift: 2.05%
Driftskostnad
9 240 kr
Driftskostnad, varav
VA: 2 640 kr
Försäkring: 1 800 kr
El: 4800 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar
Hushållsel: 400 kr/ mån. Varmvatten: 220 kr/ mån. Försäkring: 150 kr / mån.
AllmäntALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Brf Saluten innefattar 42 lägenheter i fem tvåvåningshus. Lägenheterna blev inflyttningsklara under 2015. Byggprojektet genomfördes som totalentreprenad av PEAB. Inom föreningen finns parkeringsplats med motorvärmare till varje lägenhet om så önskar för 350 kr per månad.
Området är lugnt och trivsamt med närhet till Rynningeviken och Örebros citykärna. För barnen finns en lekplats som är skyddad från trafik i centrum av huskropparna.
Parkering
Inom föreningen finns parkeringsplats med motorvärmare till varje lägenhet om så önskar för 350 kr per månad.
r