Lekeberg

Golfgatan 5

BESKRIVNING

Med Lannas absolut bästa läge invid golfbanan presentera LB-hus ett imponerade enplanshus med en mycket hög kvalité rakt igenom. Huset lämpar sig ypperligt för den moderna barnfamiljen med höga krav på sitt boende. Stora och ljusa sällskapsytor ger möjlighet att bjuda in stora sällskapet till fest. Skyddad privat uteplats med ljuvlig kvällssol. Materialvalen är varsamt utvalda och här ges även möjlighet att vara med och påverka själv. Huset är 161 kvm med 4 stycken sovrum varav masterbedroom ligger enskilt med eget stort badrum och dressingroom. Barnavdelning med 3 sovrum och badrum samt eget allrum. Ryggåstak i vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot golfbanan
som toppas av en värmande kamin från Contura. Kvalitativt kök från Marbodal med vitvaror från Siemens och granitskiva. Golvvärme i hela huset för optimalt komfort och extremt låg driftkostnad. Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon för mer info. Obs! bilderna är tagna från ett visningshus. Husets planeras stå färdigt inom 12 månader.

Lanna har under de senaste åren haft en kraftig exploatering och har blivit ett av Örebro Läns mest attraktiva områden för barnfamiljer. Man har ett stort utbud av aktiviteter och nybyggd förskola, skola och idrottshall. Lanna erbjuder en av Sveriges bästa golfanläggningar som utöver själva banan har en välrenommerad restaurang, spa, paddelbanor, skjutbanor samt fitnesscenter. Inom 400 meter från bostaden finns populär badplats. Kilsbergen med fina möjligheter till friluftsliv under hela året finns inom 10 minuter från bostaden. Förskola och skola åk 1-6. Hjärtligt välkommen att kontakta Erik Lejon för mer info om processen.

FAKTA


Utgångspris
5 495 000 kr
Driftkostnad
23 500kr

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Ekonomi
Begärt pris: 5 495 000 kr
Driftskostnad
23 500 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 9 000 kr
VA: 8 200 kr
Renhållning: 2 000 kr
Sotning: 300 kr
El: 4000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar
Endast uppskattade siffror Beräknad förbrukning är 10 000 kwh per år inkl hushållsel
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
r