Centrum

Gamla Gatan 15

BESKRIVNING

Vill du bo centralt mitt i stan i en ljus, välplanerad och trevlig tvåa med inglasad balkong i perfekt västläge som ger eftermiddags-, kvällssol och en vacker utsikt över den grönskande innergården? Dessutom i stabil förening med låg månadskostnad där allt ingår? Då är denna lägenheten något för dig! Här bor du bekvämt och bra på fjärde våningen i hus med hiss och möjlighet till garageplats till en rimlig månadskostnad i garageplanet under huset. Från lägenheten når du hela centrala Örebros rika utbud av stadsliv, restauranger och shopping. Även närhet till tågstationen för snabba kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

FAKTA


Utgångspris
1 695 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
62.5 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 967kr, Inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband och hushållsel
Byggår
1984

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1984
Hiss
Ja
Våning
4 av 6
Uppvärmning
Fjärrvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
62.5 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Planlösning: Rymlig hall med plats för avhängning. I hallen finns tre garderober. Till vänster om hallen finns vardagsrummet. Ljust och rymligt om med utgång till den inglasade balkongen med perfekt västerläge som bjuder på eftermiddags och kvällsol. Till höger i lägenheten finns sovrummet. God plats för dubbelsäng. Även här inne finns garderober. Intill ingången till sovrummet finns det fina renoverade duschrummet. Snygga kupade och frostade duschglasväggar. Övrig utrustning är wc, handfat och egen tvättmaskin. (Det finns även tvättstuga i huset). Mellan kök och vardagsrum finns köket. Bra maskinellt utrustat med Inbyggnadsugn med självrengöringsfunktion samt induktionshäll från SIemens, själavfrostande kyl/frys från Whirlpool (2018), tystgående diskmaskin från Electrolux (2017). Rymlig matplats. Persienner finns i alla fönster.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 695 000 kr
Avgift: 3 967 kr/mån, Inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband och hushållsel
Andel i föreningen: 0.50873%
Andel av årsavgift: 0.50873%

ALLMÄNT OM FÖRENINGENINFORMATION OM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GILLET
Husen är på fem och sex våningar och har 174 lägenheter fördelade på sju trapphus.
34 lägenheter disponeras av Örebro kommun som service- och handikapplägenheter. Till föreningen hör också 56 garageplatser.
I fastigheten finns sju tvättstugor, en i varje trapphus, samt grovtvätt på Fredsgatan 8. Föreningen innehar tomten med äganderätt.

Bastu och träningslokal finns i källarplanet på Fredsgatan 8 och din tvättstuge-nyckel går till dörren. Kombinerad gästlägenhet/samlingslokal finner du på Gamla gatan 15. Gillets träffpunkt drivs av Örebro kommun och står öppen för alla i fastigheten. Där kan du delta i olika aktiviteter vilka anslås på anslagstavlan under gårdsrådet.

Styrelsen består av sex ordinarie ledamöter, varav Örebro kommun utser en ledamot, samt fyra suppleanter. Ordförande väljs på årsstämman
TV & bredband
Tv via Com Hem och bredband via Bredbandsbolaget
Parkering
56 garageplatser under byggnaden. Separat kö. Månadshyra för garageplats är 465 kr.
Övrigt
Mysig och grönskande innergård med äppelträd, päronträd, stort fläderträd och odlingslotter om man kan utnyttja.
r