Vasastan

Falleniusgatan 5

BESKRIVNING

Nu finns tillfälle att förvärva en mycket fin och välplanerad 4:a om hela 102 kvm med ett bra centralt läge mot stan och kommunikationer. Gång eller cykelavstånd till allt. Garage finns i källarplanet. Lägenheten är smakfullt och stilrent inredd med moderna materialval. God förvaring, stor solig balkong i söderläge mot fin innergård samt fransk balkong. Stort vardagsrum och kök i öppen ljus planlösning. Härligt duschrum med wc, dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc.
Välkommen att höra av er till mäklaren för privat visning.

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
Flerbostadshus i 5 våningar
Boarea
102 kvm
Antal rum
4 rum & kök
Avgift/månad
5 728kr, inkl värme, vatten, bredband, tv och telefoni
Byggår
2015

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


ekonomisk-plan.pdf

stadgar-2.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Registrerad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus i 5 våningar
Byggnadsår
2015
Hiss
Ja
Våning
2 av 5
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

INTERIÖR


Boarea + Biarea
102 kvm 0 kvm
Antal rum
4 rum & kök

Rumsbeskrivning

Välkommen till Falleniusgatan 5 och en mycket sober och smakfull lägenhet om hela 102 kvm. En mycket genomtänkt planlösning med smakfulla och klassiska material genomgående såsom enhetligt ekparkettgolv, ljust fräscht kök och helkaklade våtutrymmen. I källarvåningen återfinns föreningens garage. Lägenheten ligger på andra våningen i fem-våningshus med hiss. Hall med bra avklädningsyta i form av en skjutdörrsgarderob som bidrar till att det aldrig känns stökigt med ytterplagg och skor vid entrédörren. Stort, luftigt och trivsamt kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för flera möbelgrupper. Här får hela familjen och detta är den självklara platsen att umgås när man har gäster. Köket är maskinellt fullutrustat och har väl tilltaget med förvaring och arbetsytor. Från vardagsrumsdelen når man den franska balkongen. I lägenheten finns tre (3) sovrum. Sovrum 1 har inredd skjutdörrsgarderob och egen utgång mot en 9 kvm stor balkong i soligt söderläge mot innerården. En skön plats att känna lugnet och avnjuta solen. Sovrum 2 har också en inredd skjutdörrsgarderob. Sovrum 3 har en garderob. Sovrum 1 och 2 ligger intill varandra medans sovrum 3 ligger med anslutning från vardagsrummet vilket kan passa bra om man vill använda detta rum som gästrum eller t ex bibliotek/arbetsrum. Helkaklat duschrum med klinkergolv. Här finns dusch, wc, handfat med underskåp, tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk. Utöver duschrummet så finns även en separat wc med handfat. Även här inne är det helkaklat med klinkergolv. Välkommen att höra av er till mäklaren för privat visning!

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Avgift: 5 728 kr/mån, inkl värme, vatten, bredband, tv och telefoni
Andel i föreningen: 2.6996%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Byggnaden är uppförd år 2015 och är byggd i 5 våningar med hiss.
I byggnaden finns tillgång till källarförråd, rullstols och barnvagnsförråd, städrum, cykelförråd och miljöbod.
TV & bredband
Fastigheten är ansluten via fiber till Telias Triple play innehållande bredband, tv och IP-telefoni. Ingår i månadsavgiften
Parkering
Parkeringshus under huset innehållande 34 garageplatser. Månadskostnad 900 kronor.

VIDEO