Ekeby-Almby

Dröjabacken

BESKRIVNING

Underhand!

Välkomna till ett alldeles underbart parhus i Ekeby-Almby med närområdets absolut bästa läge med fri utsikt över Hjälmaren från tomten, uteplatsen och från balkongen till master bedroom. Här erbjuds en synnerligen trivsam och stor tomt med insynsskyddad baksida och mycket trevlig utsikt. Stor uteplats på baksidan som toppas med ett spabad som man kan glida ner i med något gott att dricka på fredagskvällen och bara njuta. Smart planerat hus med 5 rum varav 3 sovrum (potentiellt 4) Hög standard på materialval och ett underbart ryggåstak på övervåningen skapar en härlig rymd och mycket karaktär.

I området återfinns populär nybyggd förskola och skola. Att ta båten ut från hamnen ( ca 1 km från huset) och fiska hjälmargös alt kräftor är inget annat än njutbart. Eller varför inte fortsätta med båten ut till Katrinelund som är en av Örebros absolut bästa restauranger. Till centrum av Örebro är det ca 8 km. Hjärtligt välkommen att kontakta Erik Lejon för mer info om försäljningen!

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
Parhus
Boarea
119 kvm
Antal rum
5 rum & kök
Avgift/månad
4 962kr, Exklusive värme
Driftkostnad
17 147kr
Byggår
2015

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ÖVRIGA BYGGNADER


Två stycken förråd varav ett isolerat

NÄROMRÅDE


Ekeby-Almby ligger 4 kilometer öster om tätbebyggelsen i Örebro, utmed Hjälmarens södra sida. Här finns blandad bebyggelse, fritidshus men framförallt har området sedan början av 2000-talet bebyggts med villor och bostadsrätter.
Kommunikation
Busskommunikation till Örebro
Närservice
Förskola och skola med årkurs F-6

BYGGNAD


Byggnadstyp
Parhus
Byggnadsår
2015
Hiss
Nej
Våning
1.2 av 2
Uppvärmning
Vattenburet system via frånluftspump
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
119 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré med klinkergolv. Groventrén är mycket praktisk med bra arbetsyta samt tvätt och torktumlare. Badrum med kakel och klinker, wc, dusch och handfat. Sovrum med parkettgolv. Öppen yta mellan kök och vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från husets baksida. Köket går i modern ljus ton. Utgång till den alldeles underbara baksidan med insynsskydd och en underbar sjöutsikt. Baksidan toppas med ett trivsamt spabad där man kan sitta och njuta av solen medans barnen leker på den stora gräsmattan. Övervåning: En underbar rymd på övervåningen där ryggstaket skapar en härlig karaktär. Högt i tak är ledordet. Övervåningen är disponerad på följande vis. Allrum/tv-rum, två stycken sovrum varav masterbedroom har utgång till stor balkong. Praktisk walk in closet samt ett stort badrum med kakel och klinker, golvvärme, wc och handfat.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Parhus
Ekonomi
Avgift: 4 962 kr/mån, Exklusive värme
Andel i föreningen: 8.3333%
Andel av årsavgift: 8.3333%
Driftskostnad
17 147 kr
Driftskostnad, varav
VA: 2 400 kr
El: 14747 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar
Total kwh per/år 12824.
r