Sörby

Dalavägen 19

BESKRIVNING

Ståtlig och välplanerad fastighet i centrala Örebro med goda möjligheter för den mindre firman att bedriva sin verksamhet på ett mer personligt och inbjudande sätt. Ett hus som passar utmärkt för den som både vill bo och verka. Lämpligt som praktik, advokatbyrå eller liknande då byggnaden kan erbjuda separat ingång till verksamheten. Huset är totalt 382 kvm och ligger på lugn återvändsgata och ger möjlighet för företaget som inte vill erlägga en hög hyra utan istället vill investera i egna lokaler. Även möjlighet för fastighetsägaren som vill hyra ut till liknande verksamhet. Endast privata visningar. Kontakta Lejon för mer information!

FAKTA


Utgångspris
7 995 000 kr
Areal
1034 kvm

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

NÄROMRÅDE


Sörby är en stadsdel i Örebro. Området ligger söder om Örebro-Skebäcks Järnväg, norr om Sörbyängen samt Tybble och väster om Almby. Området tillhörde före 1943 Almby landskommun. Namnet Sörby kommer sig av den by som tidigare låg på området.

Området präglas främst idag av villabebyggelse från 1930-talet och framåt, stadsdelen är en av Örebros mer exklusiva. Den norra delen av Sörby kallas för Eklunda och det är även på den platsen som Eklundaskolan är belägen.

BYGGNAD


Fastighetsbet.
Rottnen 17

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Pantbrev

4 stycken på totalt 525 000 kr


r