Kårstahult

Blomsterhultsgatan 10

BESKRIVNING

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna moderna och renoverade enplansvilla på friköpt, insynsskyddad och barnvänlig tomt belägen på en lugn gata i Hallsberg! Här finner ni 194 planerade och flexibla kvm att trivas på med många möjligheter.
Bostadens presenterar ett fullt utrustat kök med matplats i anslutning, renoverat badrum samt tvättstuga med egen utgång. 4 sovrum varav ett master bedroom samt vardagsrum med utgång till altanen och den härliga trädgården.
En halv trappa ner finns tvättstugan, ett stort extra rum med egen utgång till trädgården och garaget.

Utsidan av huset erbjuder en garageuppfart med plats för 2 bilar utanför garaget som är rymligt med fjärrstyrd garageport. På baksidan finns en grönskande trädgård som är insynsfritt med skogen som närmsta granne. Den stora inglasade altanen är perfekt att nyttja under sommarmånaderna.

Hallsberg är ett barnvänligt och trivsamt område där du bor nära naturen. I området finns både förskolor, skolor och vårdcentral. Närhet till Hallsberg centrum där restauranger, matbutiker, caféer, frisörer och annat som behövs för att göra livet så bekvämt som möjligt.
Det tar ca 20 minuter med bil in till Örebro centrum och all dess service såsom butiker, restauranger, kulturliv och mycket annat som staden har att erbjuda.
Det finns bra förbindelser hit med tåg och buss och närhet till E18/E20 för er som pendlar till andra orter.

FAKTA


Utgångspris
2 395 000 kr
Bostadstyp
1-plansvilla
Boarea
122 kvm
Tomtarea
1057 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 4 sovrum
Driftkostnad
17 434kr
Byggår
1967

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

BYGGNAD


Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Bergvärme
Byggnadssätt
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas (nya)
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor (nya)
Utv plåtarbete: Lackerad plåt
 
Fastighetsbet.
Vesslan 2
Övrigt
Stor inglasad altan

INTERIÖR


Boarea + Biarea
122 kvm 72 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 4 sovrum

Rumsbeskrivning

Entréhall med klinkersgolv. Skjutdörrsgarderob för förvaring av ytterkläder och skor. Stort rymligt vardagsrum med parkettgolv och altandörr ut mot den stora inglasade altanen som i sin tur vätter ut mot den fina tomten med insynsskyddat och privat läge. Snyggt och trivsamt kök från 2007 fullutrustat med vitvaror i rostfritt från 2016. Helkaklat från 2019 badrum med duschkabin. Fyra sovrum med parkettgolv, varav det största med skjutdörrsgarderobs-vägg. Från dörr i köket når man nästa avdelning. Här finner man tvättstugan och vidare mot ett bra rum som med dess lite separata placering kan användas efter behov, exempevis gästrum, walk in closet, spelrum, gym, musikrum etc, även där finns utgång till trädgården. Utanför detta rum finns en separat wc. Till sist men absolut inte minst finns här ingång till det egna garaget med fjärrstyrd motordriven garageport. I närheten: Ca 1 km från adressen ligger Förskolan Stocksätter. Närmaste grundskola är Stocksätterskolan (ca 1 km), som är en kommunal skola med ca 240 elever i årskurserna 1-6. Den gymnasieskola som ligger närmast är Alléskolan (ca 2 km), som är en kommunal skola med ca 1 438 elever. Till tågstationen tar det ca 10-15 minuter med cykel. Sammanfattningsvis ett hus där allt ligger på ett plan, där de stora kostnaderna för renoveringar och moderniseringar redan är nedlagda, ett hus med låga driftskostnader pga bergvärmen och med ett svårslaget läge.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 2 395 000 kr
Driftskostnad
17 434 kr
Driftskostnad, varav
VA: 6 000 kr
El: 11434 kr
Kommentar
Huset har förbrukat 11.434 kwh på ett år och kostnaden är beräknad till 1 kr per Kwh. I posten VA ingår även sophämtningsavgiften.
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
1 023 000 kr
Pantbrev

9 stycken på totalt 1 785 000 kr


Tomt
Areal: 1 057 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
r