Örebro

Blodstensvägen 11

BUDGIVNING PÅGÅR!

HÖGSTA BUD: 2 200 000 kr

Se alla bud

BESKRIVNING

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna 1,5-plans villa med källare på friköpt, insynsskyddad och barnvänlig tomt belägen på en återvändsgata i populära Lundby! Här finner ni 195 planerade och flexibla kvm att trivas på med många möjligheter.
Bostadens entréplan presenterar ett fullt utrustat kök med matplats i anslutning, en renoverad wc samt tvättstuga med egen utgång. På entréplan finns även ett sovrum samt vardagsrummet med utgång till altanen och den härliga trädgården. På husets övervåning ligger ytterligare två stora sovrum som kan göras om till fler sovrum för er som behöver samt ett badrum med badkar och takfönster.
I källaren finns två inredda avdelningar, en med bastu och dusch samt förrådsutrymmen och en med hobbyrum.

Utsidan av huset erbjuder en stor garageuppfart med plats för 2 bilar utanför dubbelgaraget. Framför entrén finns plats att ställa en trädgårdsgrupp för att njuta av eftermiddagssolen. På baksidan finns en grönskande trädgård med äpplen, plommon, rabarber och vinbärsbuskar så man kan njuta av nyplockade frukter och bär. På baksidan finns även den stora altanen med delvis takskydd som är perfekt att nyttja under sommarmånaderna.

Lundby är ett barnvänligt och trivsamt område där du bor nära naturen. I området finns både förskolor och skolor. Det tar 10 minuter med bil in till Örebro centrum och all dess service såsom butiker, restauranger, kulturliv och mycket annat som staden har att erbjuda.
Det finns bra förbindelser hit med stadsbuss och närhet till E18/E20 för er som pendlar till andra orter.
I närheten ligger Eurostop där utbudet är brett med livsmedelsbutiker, Plantagen, Systembolaget och Rusta med mera. I området finns även golfhall för golfälskare samt gym.

Välkommen på visning eller kontakta Emelie för mer information via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller telefon: 073-0355761.

FAKTA


Utgångspris
2 495 000 kr
Bostadstyp
Kedjehus 11/2-plan med källare
Boarea
125 kvm
Tomtarea
460 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 3 sovrum
Driftkostnad
41 700kr
Byggår
1974

Visningar


söndag 20 Oct
KL 14:15 - 15:00
Bokad visning, kontakta mäklaren för att anmäla dig. Välkommen.

DOKUMENT


blodstensvagen-11-orebro-191001-9293-pdf.pdf

blodstensvagen-11-orebro-ed-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Auktoriserad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

ALLA BUD

Bud Budgivare Tidpunkt
2 200 000 kr #1 2019/10/08 - 18:20

NÄROMRÅDE


Lundby är ett klassiskt villaområde som började bebyggas med villor, radhus och bostadsrätter i början av 1970-talet. I området finns Lundbyskolan (F-6). Området ligger naturskönt i utkanten av Örebro stad. Det genomgår ett generationsskifte och består till största delen av barnfamiljer och äldre människor. I närområdet finns ett skogsområde med motionsslingor och ett grönområde med fotbollsplaner.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Kedjehus 11/2-plan med källare
Byggnadsår
1974
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä/lättbetong
Fasad: Trä/tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
 
Fastighetsbet.
Stenberget 6

INTERIÖR


Boarea + Biarea
125 kvm 70 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 3 sovrum

Rumsbeskrivning

Välkommen till Blodstensvägen 11 som presenterar följande interiör: På entréplan: Hallen: Ljus och öppen hall där man kliver in i matrummet och köket direkt och man ser rakt igenom bostaden ut mot uteplatsen. Köket: Har all den maskinell utrustning som behövs som keramikhäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Ljusa luckor och kakel tillsammans med den mörka bänkskivan ger ett harmoniskt intryck. Här finns plats för matgrupp. Matsalen: Ligger i anslutning till köket och där kan man placera ett matbord för 6 personer framför fönstret eller göra om till ett extrarum. Wc: Ligger belägen mellan kök och vardagsrummet och är renoverat i kakel och klinkers i modern färgpalett. Wc, handfat med kommod samt spegelöverskåp. Sovrum/kontor: Ligger vägg i vägg med vardagsrummet och är idag ett kontor men det skulle även kunna vara ett sovrum eller extrarum. Vardagsrummet: Ligger längst in i huset, rummet är stort och rymligt med fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Här finns plats för stor soffgrupp för hela familjen. Utgång till altanen och den mysiga uteplatsen finns här. Tvättrum/groventré: Ligger innanför köket och nås från uppfarten. Här finns tvättmaskin, torktumlare och städskåp samt plats för förvaring. På övervåningen: Hallen: långsmal hall med garderobsvägg för bra förvaring. Sovrum 1: Ligger till höger om hallen och har varit 2 rum tidigare som gjorts om till 1 stort sovrum. Går att sätta upp en vägg för fler sovrum eller alternativt ett extrarum. Sovrum 2: Ligger till vänster om hallen och även det ett stort sovrum som kan delas av för att få ytterligare 1 rum. I anslutning till detta sovrum finns en balkong mot trädgårdens grönska. Badrum: Ligger rakt fram i hallen och är utrustat med badkar, wc, överskåp, handfat med kommod. Ett takfönster för fint ljusinsläpp finns här. Källaren: Ett stort hobbyrum, förråd samt dusch och bastu. Här är det endast kreativiteten som sätter stopp för vad källaren kan användas till.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Kedjehus
Ekonomi
Begärt pris: 2 495 000 kr
Driftskostnad
41 700 kr
Driftskostnad, varav
VA: 3 400 kr
El: 11200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar
Fjärrvärme, varmvatten och samfällighetsavgift: 27 100:- (2 258 kr/mån) Hushållsel: 11 200:- (933 kr/mån) Avfall, vatten och avlopp: 3 400:- (283 kr/mån) Villaförsäkring tillkommer.
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
1 905 000 kr
Pantbrev

5 stycken på totalt 593 000 kr


Tomt
Areal: 460 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Örebro Mikael GA:14, Gemensamhetsanläggning: Örebro Mikael GA:15
Allmänt
Huset ingår i en samfällighetsförening med fjärrvärme, bredband (med trådlös router) och kabel-tv.
r