Örebro

Slingvägen 41

BESKRIVNING

Nyproducerad och fristående villa i omåttligt populära Hovsta och Slingvägen. Ett optimalt område för den moderna barnfamiljen. Områdets enda fristående hus är under produktion och kommer stå färdigt i mitten av 2018. Huset genomsyras av hög kvalité i samtliga materialval. Huset har en boyta på ca 170 kvm och innefattar 4-5 sovrum. På bottenplan återfinns entré kök och vardagsrum och är den naturliga samlingspunkten för familjen. Här ges möjlighet att kliva direkt ut på trädäcket som bjuder på en optimal kvällssol. Bottenplan är ljus och öppen med ett högkvalitativt kök, entré, kontor, klädvård, tvättstuga och badrum . En trapp upp finns 3 alt 4 stycken sovrum med parkettgolv samt ett badrum med kakel och klinkerbeklädnad. Vinden kan användas som ett masterbedroom alternativt ett rymligt kontor.

Närheten till både förskola, skola och idrottsplats är ytterligare attribut som lockar. Mycket barnfamiljer i området vilket ger goda möjligheter för barnen att leka tillsammans. Villan har ett vattenburet värmesystem med värmepump från Nibe med värmeåtervinning. Korrigeringar kan komma att ske under byggnadsperioden. Huset har en extremt låg driftkostnad. Välkommen att kontakta Lejon för mer info!

FAKTA


Utgångspris
3 550 000 kr
Bostadstyp
2 1/2 plansvilla
Boarea
172 kvm
Tomtarea
513 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 5 sovrum
Byggår
2018

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ÖVRIGA BYGGNADER


Carport och förråd ingår vid tomten.

BYGGNAD


Byggnadstyp
2 1/2 plansvilla
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Vattenburet via Frånluftvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv plåtarbete: Lackerad plåt
 
Fastighetsbet.
Kumla 6:257

INTERIÖR


Boarea + Biarea
172 kvm 4 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 5 sovrum

Rumsbeskrivning

Entré med klinkergolv. Tvättstuga med klinkergolv och tvätt/torktumlare. Värmepump från Nibe samt bra arbetsyta vid arbetsbänk. Intill entrén återfinns en klädkammare alt kontorsrum. Köket är ljust och går i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har all maskinell utrustning man kan tänka sig samt vitvaror i rostfritt. Mycket rymligt vardagsrum med utgång till trädäcket med underbar kvällssol som vetter mot den öppna grönytan på baksidan med gott om plats för lek. Badrum med kakel och klinker. Wc, dusch och handfat. Hela bottenplan har vattenburen golvvärme. Vån 1 3 alt fyra stycken rymliga sovrum med parkettgolv. Badrum med kakel och klinker.dusch, wc och handfat. Vinden är ca 18 kvm och passar ypperligt som masterbedroom alt ett rymligt kontor. Parkettgolv.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 3 550 000 kr
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde
372 000 kr
Pantbrev

2 stycken på totalt 1 430 000 kr


Tomt
Areal: 513 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp