Sörby

Peppargatan 46

BESKRIVNING

Högklassigt nyproducerad bostadsrätt med ostörd utsikt över fotbollsplanerna i Sörbyängen. Lägenheten har gångavstånd till Universitetet, gym, golfbana, lekplats och helt nyöppnade Ica MAXI i Sörbyängen. Planlösningen är mycket smakfull med generöst tilltagna ytor i varje rum. Lägenheten har en rymlig walk in closet i anslutning till sovrummet och köket är högkvalitativt från Marbodal. Bostaden toppas av en stor balkong i soligt västerläge. Varmförråd och parkering finns tillgängligt. Låg månadsavgift där både tv och internet ingår. Varmt välkommen på öppen visning med Erik Lejon!

FAKTA


Utgångspris
1 895 000 kr
Boarea
63 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
2 970kr, inkl värme, va och Telia Trippelplay (tv, internet och telefoni)
Driftkostnad
1 200kr

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

NÄROMRÅDE


Sörby är en stadsdel i Örebro. Området ligger söder om Örebro-Skebäcks Järnväg, norr om Sörbyängen samt Tybble och väster om Almby. Området tillhörde före 1943 Almby landskommun. Namnet Sörby kommer sig av den by som tidigare låg på området. Enligt Sällskapet Gamla Örebro ska namnet syfta på att byn låg på ett vattensjukt område, snarare än att den låg "söder om något" Det är idag välkänt sedan flera villor borrat för installation av bergvärme att Sörby är byggt på ett område som tidigare var en sjöbotten.

Området präglas främst idag av villabebyggelse från 1930-talet och framåt, stadsdelen är en av Örebros mer exklusiva. Den norra delen av Sörby kallas för Eklunda och det är även på den platsen som Eklundaskolan är belägen.

BYGGNAD


Hiss
Ja
Våning
2 av 4

INTERIÖR


Boarea + Biarea
63 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Ljus hall med klinkergolv. Rymligt badrum med tvätt och torktumlare. Kakel och klinkerklätt badrum med wc, dusch och handfat. Öppet och ljust i vardagsrum/kök som integrerar med parkettgolv och rostfria vitvaror. Kvalitativt kök från Marbodal. Utgång till den stora balkongen med kvällssol och utsikt över fälten. Rymligt sovrum med parkettgolv och stor walk in closet.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 895 000 kr
Avgift: 2 970 kr/mån, inkl värme, va och Telia Trippelplay (tv, internet och telefoni)
Andel i föreningen: 1.57%
Andel av årsavgift: 1.57%
Driftskostnad
1 200 kr
Driftskostnad, varav
El: 1200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar
Hushållsel
Allmänt
Flerfamiljshus med 1-5 rok i populära Sörbyängen.
Närhet till fina strövområden och motionsspår, härliga pulkabackar, golfbana, Gustavsvik, samt livsmedelsaffärer och allmänna kommunikationer.

VIDEO