Öster

Oskarsvägen 5 c

BUDGIVNING PÅGÅR!

HÖGSTA BUD: 2 100 000 kr

Se alla bud

BESKRIVNING

Välkomna till denna tvårummare belägen på Oskarsvägen i hjärtat av Öster. Här erbjuds 67 charmiga kvadratmeter med bland annat originalgolv, fungerade eldstad och renoverat badrum. Stabil förening med grönskande innergård som delas med grannarna.

I hallen möts ni av gedigna trägolv, precis som i resten av lägenheten. Från hallen, där den fungerade eldstaden är blickfånget, nås bostadens alla rum. Rakt fram finns sällskapsrummet med ljusa väggar och gott om plats för rejäla sällskapsmöbler, till vänster om sällskapsrummet ligger sovrummet med en klädgarderob med vacker spegeldörr. Badrummet renoverades 2014 och har utrustats med både dusch och handduksvärmare. Mönstrat klinkergolv och kakel samt panel på väggarna.
I köket påminns man, via nischen med hyllor, om svunna tider när köksingången fanns kvar, samtidigt har köket uppdaterats med ekkök och nyare vitvaror.

Välkomna på visning!

FAKTA


Utgångspris
2 350 000 kr
Boarea
67 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 390kr, inkl värme, VA

Visningar


torsdag 28 Sep
KL 17:30 - 18:00
Öppen visning, välkommen!

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
0708 - 88 29 95

ALLA BUD

Bud Budgivare Tidpunkt
2 100 000 kr #1 2017/09/20 - 10:35

NÄROMRÅDE


Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

BYGGNAD


Hiss
Nej
Våning
2 av 3

INTERIÖR


Boarea + Biarea
67 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Kök: Renoverat 2006 med skåpinredning från IKEA. Rostfria vitvaror, kyl/frys, häll, fläkt, ugn och micro i högskåp samt diskmaskin. Badrum: Renoverat 2014. Vägghängd WC, tvättställ med kommod, dusch med glasdörrar

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 350 000 kr
Avgift: 3 390 kr/mån, inkl värme, VA

VIDEO