Södra Lindhult

Norra Belltorpsvägen 27

BESKRIVNING

Högklassig och nyproducerad 4:a i ett av Örebros populäraste områden Södra Lindhult. Lägenheten har en stor uteplats med optimalt sydvästläge för sol från lunch fram till solnedgång. Lägenheten har 3 stycken sovrum och ett kök och vardagsrum som integrerar. Stora fönsterpartier i tre väderstreck gör lägenheten ljus och inbjudande. I närheten återfinns förskola, skola, motionsspår, vårdcentral och välsorterad Ica Butik. Varmt välkommen att boka privatvisning med Erik Lejon!

Byggnaderna ansluts med fiberkabel. I lägenheterna monteras ett multimediaskåp och från detta dras kopparkablar, i stjärnstruktur, till modularuttag placerade i sovrum, vardagsrum och kök. I detta nät distribueras data, IP-telefoni och tv. Bostadsrättsföreningen tecknar ett grundabonnemang, därutöver kan varje lägenhet teckna tilläggstjänster.

FAKTA


Utgångspris
1 995 000 kr
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
98 kvm
Antal rum
4 rum & kök
Avgift/månad
5 361kr, I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer enligt individuell mätning. Kostnad för bredband, ip-telefoni och tv-kanaler tillkommer.
Byggår
2016

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ÖVRIGA BYGGNADER


Till varje lägenhet finns förråd i separat gårdsbyggnad. Låsta cykelrum på gården samt utvändiga cykelställ vid entréerna.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2016
Hiss
Nej
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
98 kvm 0 kvm
Antal rum
4 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré/hall med ekparkett och klinker 30x60 framför entrédörr. Hatthylla Vardagsrum med öppen planlösning mot kök/matplats. Ekparkett på golv. Utgång till stenlagd uteplats med kvällssol. Kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Ekparkett på golven. Stänkskydd av kakel 10x40. Skåpluckor, luckdämpning, fullutdragslådor i underskåp, underlimmad ho infälld i laminatbänkskiva. Infälld spishäll induktion, spiskåpa (fläkt) i kökskåp, ugn och micro inbyggda i högskåp, Kyl, frys och diskmaskin. Klädkammare med ekparkett. Hylla med klädstång och städskåp. Helkaklat badrum/tvättstuga. Klinker10x10, komfortvärme, kakel 20x30 liggande. Utrustning/inredning: Spegelskåp med belysning, handfat med kommod, golvstående toalettstol, badkar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, laminatbänkskiva och väggskåp. Duschrum/wc. Helkaklat duschrum/wc med klinker 10x10, komfortvärme, kakel 20x30. Spegelskåp med belysning, handfat med kommod, golvstående toalettstol, duschskärmvägg i glas. Sovrum med ekparkett. Fristående garderober och skjutdörrsgarderober med vita släta dörrar. Sovrum med ekparkett. Sovrum med ekparkett.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 995 000 kr
Avgift: 5 361 kr/mån, I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer enligt individuell mätning. Kostnad för bredband, ip-telefoni och tv-kanaler tillkommer.

VIDEO