Södra Ladugårdsängen

Lillbackavägen 5

BESKRIVNING

Optimal lägenhet för den som vill ha närheten till Universitetet, citykärnan, gymmet, matbutiken, golfbanan och skidspåret. Lägenheten är nyproducerad och håller en hög klass. Med hissen tar du dig på ett enkelt sätt upp till lägenheten. Ljus med generöst ljusinsläpp och en genomgående luftig känsla tak vare takhöjden. Hjärtligt välkommen på öppen visning med Erik Lejon!

FAKTA


Utgångspris
1 495 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
45 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
2 598kr, inkl värme, VA, tv och bredband.
Byggår
2017

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

NÄROMRÅDE


Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Sammantaget ger detta området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.
Örebro är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Idag är vi omkring 143 000 invånare och ökar med cirka 2 000 personer per år. Det betyder att bostadsbehovet är stort och Södra Ladugårdsängen är ett av många projekt som genomförs för att utveckla Örebro och tillgodose vårt behov av bostäder.
Närservice
Coop Ladugårdsängen och Ica Maxi Universitetet med brett utbud och generösa öppettider.
I området finns även hamburger- och susirestaurang samt pizzeria. Längs Karlsdalsallén finns förutom matservice även florist och solarium.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Hiss
Ja
Våning
3 av 6
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
45 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré med klinkergolv och gott om garderober i hall. Badrum med kakel och klinker, wc, dusch, tvätt/tork och golvvärme. Vardagsrum och kök integrerar och känns tak vare takhöjden luftigt med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Utgång till den rymliga balkongen. Sovrum med parkettgolv och garderober.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 495 000 kr
Avgift: 2 598 kr/mån, inkl värme, VA, tv och bredband.
Andel i föreningen: 0.98%
Andel av årsavgift: 0.98%
Allmänt
Parkering finns att hyra
Förråd tillhör lägenheten
Balkong

VIDEO