Sörbyängen

Karlsdalsallén 57

BESKRIVNING

Nyproducerad lägenhet med underbar utsikt mot den grönskande golfbanan. Endast 1500 meter från Universitetet och påkostat med bl.a. granitbänkskiva och kvalitativa vitvaror. I den låga månadsavgiften inkluderas även bredband och kabel-tv. Mycket yteffektiv lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har högt i tak och upplevs därför väldigt rymlig. Varmt välkommen på visning!

FAKTA


Utgångspris
1 595 000 kr
Boarea
43.5 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
2 594kr, inkl värme, VA, kabel-tv & bredband.
Driftkostnad
1 200kr

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


brf-sorbyangen.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
0708 - 88 29 95

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Registrerad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

NÄROMRÅDE


Sörbyängen är ett bostadsområde i sydöstra Örebro. Området gränsar till Ladugårdsängen, Sörby och Almby. Sörbyängen byggdes huvudsakligen under åren 1982-1989, och består till stor del av bostadsrätter, men även av studentbostäder. Utbyggnaden har fortsatt i mindre skala, och år 2005 presenterades ett utbyggnadsprogram för Sörbyängen och Ladugårdsängen [1].

I Sörbyängen finns två skolor med låg- och mellanstadium. Örebro universitet ligger inom gångavstånd. Sörbykyrkan är en kyrka inom Svenska kyrkan och Almby församling i samarbete med EFS.

Kort från området ligger Sörbyskogen med motionsspår och promenadmöjligheter.

BYGGNAD


Hiss
Ja
Våning
2 av 4

INTERIÖR


Boarea + Biarea
43.5 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Ljus hall med klinkergolv. Gott om plats för avhängning. Badrum som är kakel och klinkerklätt med golvvärme. Handdukstork, wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Gott om garderober återfinns i lägenheten. Totalt 5 stycken. Köket håller en hög klass med bl.a. granitbänkskiva och all maskinell utrustning som krävs. Ljus skåpinredning samt utgång till den stora balkongen i rakt söderläge med härlig utsikt mot den grönskande golfbanan. Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp från söder med parkettgolv. Sovrum med parkettgolv.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 595 000 kr
Avgift: 2 594 kr/mån, inkl värme, VA, kabel-tv & bredband.
Andel i föreningen: 0.609%
Andel av årsavgift: 0.63%
Driftskostnad
1 200 kr
Driftskostnad, varav
El: 1200 kr
Kommentar
Hushållsel
Allmänt
Stor balkong i bästa söderläge med sol under hela dagen och en härlig utsikt mot golfbanan. Förråd återfinns till lägenheten. Separat kö till parkering.

VIDEO