Sörby

Hagmarksgatan 9B

BESKRIVNING

Kommer till salu!
Välpanerad 1:a om 39 kvm med balkong i soligt västerläge. Här bor ni på behagligt avstånd till både universitet och citykärna. Lägenheten erbjuder ett ljust kök med gott om plats för matbord samt ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och sovdel. I vardagsrummet pryds golvet av vacker fiskbensparkett och ljusa väggar. Stabil HSB förening. Välkomna att kontakta Charlotte Björkgren för visning redan nu!

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
39 kvm
Antal rum
1 rum & kök
Avgift/månad
2 759kr, inkl. värme, va, kabel-TV.
Driftkostnad
3 600kr

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
0708 - 88 29 95

NÄROMRÅDE


Sörby är en stadsdel i Örebro. Området ligger söder om Örebro-Skebäcks Järnväg, norr om Sörbyängen samt Tybble och väster om Almby. Området tillhörde före 1943 Almby landskommun. Namnet Sörby kommer sig av den by som tidigare låg på området. Enligt Sällskapet Gamla Örebro ska namnet syfta på att byn låg på ett vattensjukt område, snarare än att den låg "söder om något" Det är idag välkänt sedan flera villor borrat för installation av bergvärme att Sörby är byggt på ett område som tidigare var en sjöbotten.

Området präglas främst idag av villabebyggelse från 1930-talet och framåt, stadsdelen är en av Örebros mer exklusiva. Den norra delen av Sörby kallas för Eklunda och det är även på den platsen som Eklundaskolan är belägen.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Nej
Våning
1 av 3
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
39 kvm 0 kvm
Antal rum
1 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall med plats för avhängning. Genomgående parkettgolv, i vardagsrummet ligger det nyslipade originalgolvet med fiskbensmönster. Till höger om hallen finns vardagsrummet som har gott om plats för både sovdel och sällskapsdel. Två garderober och utgång till balkongen som ligger i västerläge. Rakt fram från hallen finns köket som har gott om plats för matbord och stolar. Utrustning: Kyl/frys i rostfritt utförande, spis med häll & fläkt (2016), ljusa skåpsluckor och bänkskiva i laminat och rostfritt. Kakel ovan bänkskiva. Till vänster om hallen finns badrummet. Plastmatta på golvet och kakel på väggarna. Utrustning: WC, tvättställ, vattenburen handdukstork och dusch.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Avgift: 2 759 kr/mån, inkl. värme, va, kabel-TV.
Andel i föreningen: 0.49675%
Andel av årsavgift: 0.4973%
Driftskostnad
3 600 kr
Driftskostnad, varav
Försäkring: 1 200 kr
El: 2400 kr
Beräknat antal pers: 1