Örebro

Häggen 312

BESKRIVNING

Välkommen till Häggen 312! Här erbjuds en välplanerad familjevilla med smakfulla materialval. På nedre våningen finns det nyrenoverade köket med öppen planlösning mot sällskapsrum och utgång till det inglasade uterummet som nyttjas stora delar av året. Det finns även ett nyrenoverat badrum med dusch, tvättstuga samt tre sovrum. På övervåningen finns en möblerbar hall, wc och ett rymligt sovrum. Trädgården erbjuder dig om trädgårdsintresserad stora möjligheter att skapa din drömträdgård samtidigt som det finns gott om plats för lekytor för barnen.
Häggen är beläget ca 3 km utanför Garphyttan endst fem minuter från Kilsbergen och Ånnaboda med naturreservat och friluftsliv.

Garphyttan är en naturnära bruksort knappt 20 minuter väster om Örebro. Här finns skola och förskola, sportfält samt matbutik. Ånnaboda ligger vid foten av Kilsbergen, och är ett friluftsområde som erbjuder skidanläggning med både utförsåkning och längdåkning, mountainbike- och vandringsleder. Välkommen på visning!

FAKTA


Utgångspris
2 295 000 kr
Bostadstyp
1½-plansvilla
Boarea
150 kvm
Tomtarea
3554 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 4 sovrum
Driftkostnad
30 700kr
Byggår
1989

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
0708 - 88 29 95

ÖVRIGA BYGGNADER


Isolerat dubbelgarage med asfalterad uppfart. Del av garage avdelat som hundgård. Kan med enklare medel tas bort. Grusad carport med en bilplats samt hundgård (genom att ta bort hundgården ges det plats för två bilar på längden). Trädgårdsbod om ca 25 kvm. (Lekstuga ingår ej)

BYGGNAD


Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
Vattenburet via luftvattenvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Utv plåtarbete: Lackerad plåt
 
Fastighetsbet.
Egersta 1:35
Övrigt
Inglasad altan om ca 25 kvm med isolerad vägg och golv. Kanalplasttak. Elelement. Öppningsbart parti samt utgång till trädäck om ca 35 kvm.

INTERIÖR


Boarea + Biarea
150 kvm 0 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 4 sovrum

Rumsbeskrivning

Hall med två fasta garderober samt plats för avhängning. Tvättstuga med plastmatta och tapet. Tvättmaskin, torktumlare. Plats för klädvårdshantering och förvaring. Värmepump. Sovrum 1: Laminatgolv och tapet. Sovrum 2: Laminatgolv och tapet. Sovrum 3: Laminatgolv och tapet. Fem fasta garderober. Lucka till krypgrund. Altandörr. Sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Väl tilltagna ytor för matlagning och bakning. Infällda spotlights i tak, fönster samt alla skåp. Tapet och laminatgolv från Berry Alloc. Köket renoverades 2016. Utrustning: Ljus skåpsinredning, stänkskiva ovan arbetsbänk. Ekskivor och granitsten invid diskho. Kyl, frys, häll och ugn från Siemens. Fläkt från Franke samt diskmaskin. Uterum om ca 25 kvm: Tillbyggt 2015. Isolerat golv, kanalplasttak. Ett öppningsbart parti. Utgång till trädäck. Badrum: Renoverat 2017. Våtrumstapet och plastmatta. WC, tvättställ med kommod och duschväggar. Övervåning Allrum: Tapet och laminatgolv. Fasta garderober längs snedvägg. Möjligt att dela av för att skapa fler sovrum. WC 2016. Laminatgolv och målade väggar. WC och tvättställ. Sovrum 4: Laminatgolv och tapet. Möjligt att dela av och göra till två sovrum.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 2 295 000 kr
Driftskostnad
30 700 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 22 200 kr
VA: 1 200 kr
Renhållning: 1 700 kr
Försäkring: 5 600 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar
I uppvärmningskostnaden ingår kostnad för hushållsel, inkl. nätavgift. 17700 kWh/år i energiförbrukning (boyta + vinterträdgården om 25 kvm stora delar av året)
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
958 000 kr
Pantbrev

11 stycken på totalt 1 732 900 kr


Tomt
Areal: 3 554 kvm
Typ: Lantligt läge
Tomtbeskrivning
Lantlig trädgård.
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Örebro Egersta GA:1